UDK TIPS

UDK ONDERNEMERS SUCCESSEN 

Voordat UDK officieel van start ging was ik uiteraard al een succesvolle kapper, maar je moet ook een succesvolle ondernemer zijn als je wil dat je bedrijf succesvol is!

Bij een eigen onderneming komt een hoop kijken. Voor de start van UDK had ik van alle rompslomp rondom het ondernemerschap maar weinig kaas gegeten. Door veel communiceren met de juiste mensen kwam ik in aanraking met top firma’s en (GRATIS) super tools. Uiteraard moet iedereen voor zichzelf de beste weg vinden, maar iedereen die mij kent weet dat ik altijd bereid ben om mijn kennis met anderen te delen.

RABOBANK

Zoals ook te zien is op deze website ben ik via de Rabobank ondernemer van het kwartaal geworden. De Rabobank beveel ik zeker aan wegens de goede service en alle gratis producten die zij aanbieden voor startende ondernemers. Niet alleen voor producten maar ook voor voorbeelden van een goed ondernemersplan kun je bij hen terecht. Ben je dus van plan om te starten als ondernemer neem dan snel een kijkje op hun site.

E-BOEKHOUDEN

Iedere ondernemer moet een goede administratie bij gaan houden.  Online zijn er verschillende boekhoudpakketten te vinden. Ik heb gekozen voor e-Boekhouden omdat het dé oplossing is voor “eenvoudig” online boekhouden en factureren. Door de simpele insteek van de software kan zelfs “Urjen de mobiele kapper zonder boekhoudkundige kennis” zijn boekhouding zelf bijhouden.

Wat mij helemaal over de streep trok was het feit dat het gebruik van e-boekhouden het 1ste jaar voor startende ondernemers geheel GRATIS is!

NIKKO

Zoals vele van jullie weten is de UDK bedrijfskleding van NIKKO sport. Op het eerste gezicht misschien een wat vreemde combinatie om een vechtsport merk met de kappersbranche te matchen, maar UDK doet alles anders…

Als je sterk in de markt wil staan moet je je onderscheiden en je hart volgen.

NIKKO sport is dé nummer één vechtsport winkel van Nederland. Het is een betaalbare speciaalzaak op het gebied van vechtsportartikelen, fitness en sportvoeding. Al jaren vind ik het persoonlijk een super mooi merk en ik ben er dan ook trots op dat wij hierin rond mogen lopen. SO naar Mike Nikko!

Ga snel naar de website en scoor je NIKKO Gear!

https://nikko.nl/